Jak tedy poznat sama sebe, být sama sebou a mít se ráda? Na to neexistuje rychlý návod, je to o poznávání a pozastavení se. Posílám Ti pár tipů v tomto článku.

Trápíš-li se tím, že nemáš partnera, spřízněnou duši, věř, že je to jen dočasné. Posílám Ti pár krátkých příběhů žen, které skutečně existují. Snad Tě uklidní a inspirují.

Na téma "Jak si správně přát" nebo "zákon přitažlivosti" je opravdu spousta videí a článku a i Ty máš jistě nějaké zkušenosti. Přesný návod samozřejmě neexistuje, ale jistě stojí za to si pár věcí a principů shrnout. Třeba Tě něco osloví nebo inspiruje ke změně.

Kam směřuje Tvá pozornost? Často se setkávám s klientkami a kamarádkami, které vědí, co NEchtějí, stěžují si na to, co se jim nedaří, na to, co jim říkají ostatní a nesouzní to s nimi, jsou zkrátka zaměřeny na "problém".

Test s vodou

13.04.2024

Můžeš si udělat test s vodou a rýží doma, abys pochopila, jak se náš vnitřní svět (emoce) projevuje navenek ve fyzické realitě.

"Najít partnera svého levelu, tedy toho, s kým to ladí, není otázka štěstí, ale vnitřního nastavení. To vyžaduje v prvním kroku změny u sebe, čemuž mnoho lidí vzdoruje.

Změna perspektivy. Může nám tento příběh pomoci se na věci podívat z jiného úhlu?

Zrcadlení

13.04.2024

Zákon zrcadlení je také znám jako zákon přitažlivosti, souladu, rezonance, vibrace. Jak funguje a jak si jeho pochopením zlepšit život, tedy vztah sám k sobě a k ostatním.

ozvi se mi

Telefon

+420 603 456 228

E-mail

zuzananovak33@seznam.cz

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!